Cipru, o destinatie tot mai populara de vacanta

Una dintre cele mai grozave insule cu acces la marea Mediterana, Cipru devine o destinatie tot mai populara in randul turistilor romani, acestia fiind atrasi de conditiile grozave, dar si de faptul ca Larnaca, capitala tarii, este accesibila prin zbor direct atat din Bucuresti, cat si din Iasi. Cu alte cuvinte, orice calator care alege bilete avion Cipru ajunge la destinatie in doar cateva ore, fara a mai fi nevoie sa astepte curse de legatura, fara sa piarda timp si bucurandu-se de mai mult confort.



Locul ideal

Avand o istorie bogata de cateva mii de ani, insula reprezinta un loc plin de mister, care nu este atat de popular precum alte destinatii similare, ca Grecia sau Turcia, astfel ca aglomeratia specifica acestora este evitata. De asemenea, datorita climatului, temperaturile sunt ideale in tot cursul anului, iar vara valorile pot ajunge cu usurinta si pana la 40 de grade, motiv pentru care cele mai populare perioade sunt la sfarsitul primaverii sau la inceputul toamnei.

Costuri accesibile

Cu ajutorul Aerotravel este extrem de simplu sa se programeze o vacanta de vis, la cele mai bune preturi datorita faptului ca site-ul scaneaza toate zborurile in cautarea ofertelor atractive. De asemenea, turistii cei mai avantajati sunt cei flexibili, intrucat in cazul lor pot fi facute mai multe sugestii. Asadar, costurile totale pentru un city break in doi pot ajunge pana la cateva sute de euro, care includ atat zborul direct, cat si un loc de cazare intr-un hotel situat intr-o zona buna, dar si bani de cheltuiala.

Urmareste ofertele


Nu in ultimul rand, oricand se poate profita de ofertele propuse de companiile aeriene populare in tara noastra, Blue Air, Wizz Air sau Ryan Air, care ocazional ofera reduceri de pana la 20% la toate zborurile, caz in care pentru cei ce aleg bilete avion Cipru vacanta de vis este mult mai aproape.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Outletstock.ro - locul perfect pentru aprovizionarea afacerii dumneavoastră

Nu mai sunt atat de stresat cu privire la examenul de bacalaureat

Nuntă în Ploiești: Cum să-ți organizezi nunta de vis la Events Garden