Camerele de filmat pot fi probe in accidentele auto



In ultimii ani, posibilitatea de a captura imagini din trafic s-a dovedit a fi o adevarata necesitate, in special in orasele mari si aglomerate, intrucat exista nenumarate riscuri, iar inregistrarile pot fi foarte folositoare in diferite situatii. Preturile pentru o camera de filmat in masini variaza in functie de performante, dar caracteristicile incorporate sunt cam aceleasi la toate modelele, existand insa si cateva diferente, menite sa faca viata mai usoara utilizatorilor.

Diferite functii

Bineinteles ca sunt de preferat cele care pot inregistra la capacitate full HD, pentru ca imaginile sa fie
de o calitate ideala. Insa o camera performanta promite si un unghi foarte larg de filmare, de circa 140 de grade, care este mai mult decat suficient in toate situatiile. Nu trebuie omis nici display-ul incorporat, ideal pentru ca permite vizualizarea imediata a imaginilor pe camera, fie acestea pot fi transmise printr-un cablu de date pe orice dispozitiv, de la telefon, la laptop sau tableta. Unele modele au GPS incorporat, motiv pentru care nu este inregistrat doar traseul, ci si viteza de deplasare, iar capturarea imaginilor pe timp de noapte nu va reprezenta niciodata o problema. Se poate impune si o limita de viteza, care daca este depasita, sa fie emis un semnal sonor de avertizare a soferilor.

Usor de folosit

O camera de filmat in masini este foarte usor de folosit, fiind activata prin simpla apasare a butonului on/off, iar pentru inceperea inregistrarii se apasa pe buton record. Totodata, pot fi facute diferite modificari in meniu, iar alimentarea se face la bricheta pentru a inregistra non stop, insa dispune si de propria baterie, a carei autonomie este, insa, limitata, dar suficienta pentru majoriatea situatiilor. Asadar, iUni reprezinta locul potrivit de unde pot fi achizitionate astfel de dispozitive, la preturi foarte bune si care sa dispuna de cele mai folositoare functii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Outletstock.ro - locul perfect pentru aprovizionarea afacerii dumneavoastră

Nu mai sunt atat de stresat cu privire la examenul de bacalaureat

Nuntă în Ploiești: Cum să-ți organizezi nunta de vis la Events Garden