Cum se poate alege locul perfect pentru ziua cea mare?

Fie că te decizi aspra unei ceremonii pe o plajă obișnuită sau pentru într-o sală de bal mare, decorul nunții tale va avea un impact semnificativ asupra atmosferei generale a evenimentului. Există o serie de factori pe care trebuie să-i luați în considerare și întrebări la care trebuie să răspundeți atunci când vă decideți asupra locului de nuntă. Care categorie descrie cel mai bine nunta ta? Vrei să ieși afară sau să stai înăuntru? Este frumos sau rustic? După ce tu și viitorul tău soț v-ați hotărât asupra fundamentelor nunții, poți începe să evaluezi diferitele locații disponibile pentru a o alege pe cea mai bună. Aflați care sunt criteriile alegerii locației perfecte pentru nuntă cu acest ghid cuprinzător.

Alegeți un loc frumos pentru ceremonie

Când eram copii, nunțile se făceau în orașul natal al miresei, iar această practică persista prin părinții și bunicii noștri. Nu mai este necesar să fii căsătorit în același oraș cu mirele sau mireasa; în schimb, nunta poate fi ținută în orașul în care cuplul locuiește în prezent, într-o evadare romantică sau într-o locație pe care cuplul și-a dorit-o de mult. Există nenumărate avantaje în a avea o nuntă în orașul natal, dar există și multe avantaje de a avea o nuntă la o destinație diferită. Alegerea unui restaurant pentru evenimentul tău este importantă, deoarece afectează toate aspectele zilei tale speciale, de la cost până la mâncarea pe care o servești.

Deși ați putea economisi timp și efort dacă ați organiza atât ceremonia, cât și recepția în același loc, unele cupluri aleg totuși să facă acest lucru. Acest lucru se face astfel încât mirii să poată avea ceremonia lor religioasă, care se ține în mod tradițional într-o biserică, în același cadru în care va avea loc și petrecerea. Alegeți cu înțelepciune între a avea ceremonia și recepția în același loc sau nu pentru că și asta s-ar putea să influențeze cât de obositoare va fi ziua pentru voi.

Stabiliți ce puteți cheltui în mod realist

Când căutați o locație pentru nuntă, unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare este bugetul. Se pare că costul locației și al mâncării ocupă aproximativ jumătate din totalul cheltuielilor de nuntă. Unde alegi să te căsătorești poate avea un impact semnificativ asupra costului total al locului nunții tale. Închirierile de locații în zone dens populate ar putea fi mai scumpe decât cele din locații mai îndepărtate. La Events Garden, una dintre cele mai cunoscute locații de nuntă din Ploiești, poți avea ceremonia și recepția la care ai visat mereu fără sa fii nevoit să cheltui sume uriașe de bani. Tu și viitorul tău soț, împreună cu familia ar trebui să faceți un buget total pentru nuntă și apoi să împărțiți această cifră în jumătate pentru a decide câți bani trebuie să cheltuiți pentru locație și mâncare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Outletstock.ro - locul perfect pentru aprovizionarea afacerii dumneavoastră

Nu mai sunt atat de stresat cu privire la examenul de bacalaureat

Nuntă în Ploiești: Cum să-ți organizezi nunta de vis la Events Garden