De ce trebuie sa ai in colectie un ceas inteligent


Un ceas inteligent poate fi aditia de care aveai nevoie pentru ca are scopul de a-ti face viata mult mai usoara prin functiile pe care le aduce si la care ai acces direct de la incheietura mainii. Asadar, un asemenea dispozitiv gasesti la tot pasul in ziua de azi pentru ca smartwatch-urile sunt niste gadgeturi foarte comune, iar o gama foarte variata gasesti si la iUni. Probabil ca acesta este locul potrivit catre care te vei putea orienta intrucat este imposibil ca aici sa nu gasesti modelele care iti convin cel mai mult.

Functiile de care ai nevoie
In primul rand e bine de stiut ca agenda telefonului poate fi sincronizata, astfel ca ceasul poate gazdui pana la 500 de contacte. Mai departe, exista o multime de functii utile, iar printre acestea se numara alarma, calendarul, muzica, cronomentrul, vremea, pedometru, functia de monitorizare a somnului si multe altele. Cele mai multe dintre acestea se regasesc si pe telefon, dar acum sunt mai usor de controlat direct de la incheietura mainii.

Stii tot timpul unde se afla
De asemenea, nu trebuie omisa una dintre cele mai importante functii, cea antifurt, prin intermediul careia niciodata nu iti vei rataci smartwatch-ul. Aceasta funcite presupune ca atunci cand dispozitivul este conectat la smartphone si intervine o distanta mai mare de cativa metri intre cele doua se va emite automat o alarma. In plus, daca ceasul este prin apropiere, poate fi programat sa sune direct de pe telefon, pentru a fi localizat imediat.

Pentru pasionatii de sport
Si pasionatii de sport au motive de bucurie pentru ca vor avea la dispozitie cateva optiuni care merita luate in calcul, de la pedometru care va masura pasii si distanta parcursa, la cronometru, barometru, altimetru si multe altele. In plus, vei posibilitatea de a reda muzica din telefon direct de pe ceas cu numai cateva click-uri, insa aici chiar ai posibilitatea de actionare a camerei telefonului de pe ceas, ceea ce iti ofera sansa de a imortaliza cele mai grozave imagini.

Ai nimerit unde trebuie
Cu alte cuvinte, daca esti interesat de cele mai noi modele de ceasuri apeleaza la iUni si bucura-te de cele mai mici preturi de pe piata, raportul calitate – pret fiind unul care merita luat in calcul in toate conditiile. Mai mult, aici te bucuri de transport gratuit prin curier pentru fiecare comanda in valoare de minim 250 de lei si pentru ca magazinul este online, utilizatorii ajung sa faca economii considerabile de timp si gasesc imediat produsele pe care le cauta. Nu trebuie omis nici faptul ca aici se poate testa un smartwatch iUni, astfel incat sa fie luata cea mai inspirata decizie chiar si de catre cei care nu se pricep la tehnologie.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Outletstock.ro - locul perfect pentru aprovizionarea afacerii dumneavoastră

Nu mai sunt atat de stresat cu privire la examenul de bacalaureat

Nuntă în Ploiești: Cum să-ți organizezi nunta de vis la Events Garden