Nu mai sunt atat de stresat cu privire la examenul de bacalaureat


In aceasta perioada grija principala a elevilor de clasa a XII-a este pregatirea pentru examenul de bacalaureat intrucat acesta se apropie cu pasi repezi. Volumul ridicat al informatiilor care trebuie sa fie retinute este o adevarata problema intrucat nu este deloc simplu sa inveti zilnic niste notiuni pe care in numai cateva luni le vei uita. Totusi, nu este nevoie sa tocesti materia pentru ca acum ai acces la platforma Emedi unde gasesti, printre altele, teste bacalaureat istorie. Asadar, merita sa vezi care sunt principalele avantaje si, cu siguranta, vei fi convins.

Totul direct pe orice dispozitiv
Emedi este o platforma la care ai acces atat in varianta desktop, pentru laptop si calculator, dar e disponibila si in versiunea de mobil, pentru telefoane si tablete. Asadar, din numai cateva click-uri ai acces la informatii care se regasesc in echivalentul a zeci de carti pentru bacalaureat, iar totul este mult mai simplu.

Nu uita de feedback
Un mare plus de care te bucuri la Emedi e reprezentat de faptul ca poti sa efectuezi mai multe teste si, foarte important, ai parte de feedback, astfel ca prin intermediul acestuia vei sti care sunt punctele slabe si care sunt cele la care trebuie sa mai insisti pentru a ajunge la nivelul la care iti doresti.

Un mod eficient de invatare
Cu siguranta, acesta este unul dintre cele mai eficiente moduri prin care poti sa inveti, astfel incat sa nu fii nevoit sa tocesti materia asa cumo faceai pana acum, pentru ca invatatul nu trebuie sa fie un proces stresant, ci unul natural, prin care retii toate informatiile care conteaza cu adevarat.

Profita de timpul tau
De asemenea, poti si sa economiesti timp, dar si sa profiti la maxim de cel de care dispui in conditiile in care Emedi este valabil si in varianta de mobil, asa ca oricand calatoresti undeva sau daca tot timpul esti in miscare, vei avea acces direct din telefon la toate informatiile necesare.

Oricine isi poate face abonament
Trebuie avut in vedere faptul ca pentru a avea acces la platforma Emedi si pentru a te pregati foarte bine pentru bacalaureat nu ai nevoie de bugete mari. Asadar aici sunt propuse mai multe pachete din care sa alegi iar accesul la o luna pe platforma este numai 35 de lei, pe cand daca esti interesat de doua luni trebuie sa platesti 59 de lei. In schimb, din punct de vedere financiar cea mai avantajoasa solutie este cea la 89 de lei pentru trei luni de acces.

Te apropii de nota maxima
Nu in ultimul rand, cu Emedi ai garantia ca te vei apropia cat mai mult de o nota mare, inclusiv la istorie, aceasta fiind unul dintre cele mai dificile subiecte din cadrul examenului de bacalaureat si cel care sperie pe cei mai multi dintre liceeni.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Outletstock.ro - locul perfect pentru aprovizionarea afacerii dumneavoastră

Nuntă în Ploiești: Cum să-ți organizezi nunta de vis la Events Garden